Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  El meu nom no és Irina

  ,

  La vida de Nèstor, un estudiant de batxillerat aficionat a escriure relats, fa un tomb quan arriba a l'institut Irina, una enigmàtica jove d'origen rus que és la imatge viva d'un personatge dels seus contes. 

  Amb ella comença una intensa relació plena de complicitats literàries, secrets i mitges veritats. Mentrestant, la família de Nèstor, amb una germana menuda desbocada i uns pares que no se suporten, camina cap a la descomposició. 

  Novel·la de descobriments, iniciàtica, en la qual ficció i realitat es barregen al caliu de les experiències i vivències que van alimentant la creativitat, la voracitat literària i el desig irrefrenable d'escriure del protagonista

  Segueix el facebook del llibre

  L'autor ens parla del llibre:


  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Trencadís
  Materia
  Narrativa juvenil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494080258
  ISBN
  978-84-940802-5-8
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  +12
  Edición en papel
  13,50 €

  Sobre Xavier Aliaga (Escritor)

  • Xavier Aliaga
   Xavier Aliaga, nacido en Madrid,  en 1970, es periodista y escritor. Ha colaborado en varias etapas con el diario El País y actualmente es responsable de Cultura de El Temps. Como escritor ha ganado el premio Andròmina (2008), el Joanot Martorell (2011), el Pin y Soler (2017) y e... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • El resultat és llegidor, amè i de bona factura. Tanmateix, deixa el lector amb l’interrogant sobre què és i què hauria de ser una novel·la per a joves.

   Faristol

  • Crec que és una molt bona lectura per ser llegida a l’Institut. Primer perquè obre un ventall de possibilitats de conversa (les referències a Anna Karènina segur que ens porten a pensar en l’elegància de l’eriçó) i d’accions d’escriptura i segon, perquè segur que s’ho passaran bé llegint (i al final, és del que es tracta).

   Blog de Jaume Centelles

  • La lectura d'aquest llibre ha estat una sorpresa ben agradable.

   Blog de Gemma Lluch

  Booktrailer

  Libros relacionados