Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El llibre que pot llegir la ment

  (Autoria)

  Aquest no és un llibre qualsevol: és màgic! La seva encantadora protagonista, la Sra. Conill, ha preparat un número espectacular en el qual pot LLEGIR LA TEVA MENT.

  T'atreveixes a participar? Llavors, tria —sense dir-li-ho a ningú!— un personatge de públic, format per una increïble varietat de criatures: la senyora Cullera, el Bolet, el Ieti, l’Esquelet...

  Segueix les instruccions de la maga i veuràs com, sorprenentment, encerta l'elecció que havies fet. Veritat que resulta increïble?

  Per crear El llibre que pot llegir la ment, Marianna Coppo s'ha inspirat en un llibre de màgia del segle XVII i ha fet aquest llibre joc interactiu que encantarà als lectors de totes les edats.

  Una vegada acceptis el desafiament de participar en aquest emocionant espectacle de mentalisme, no podràs parar de triar nous personatges per posar a prova les habilitats de la Sra. Conill. I, el millor de tot, és que voldràs ensenyar-li-ho a tothom!

  I, ara sí, que comenci l'espectacle...

  Autoria
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788419913333
  ISBN
  978-84-19913-33-3
  Páginas
  48
  Ancho
  29,7 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  01-03-2024
  Edición en papel
  17,50 €

  Sobre Marianna Coppo (Autoria)

  • Marianna Coppo
   Marianna Coppo es una autora e ilustradora italiana. Su primer libro ilustrado, Petra, recibió críticas destacadas de Kirkus, Publishers Weekly y Booklist, y fue preseleccionado para la Medalla Kate Greenaway. Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Libros relacionados