El Grotlin (català)

Qui és el Grotlin? Quin misteri s'amaga darrere d'aquest curiós nom? 

La petita Rubi escolta un so sota del seu llit, i això desperta les seves pors Què pot ser? Un ésser desconegut recorre les teulades del brut i humit Londres victorià. S’amaga al parc, entra als rebosts, als armaris, a les llibreries ... fins i tot s’atreveix a robar-li la roba a l’agent de policia Vickers. 

Una criatura ràpida i llesta que alguna cosa està tramant.

Un álbum del creador de La ballena i L'illa de l'àvi

Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394760
ISBN
978-84-16394-76-0
Páginas
32
Ancho
19 cm
Alto
21 cm
Edición
1
Nivel de lectura
3-6
Fecha publicación
01-03-2018
Edición en papel
15,90 €

Sobre Benji Davies (Escritor)

  • Benji Davies
    Benji Davies es ilustrador, autor y director de animación. Benji estudió animación en la universidad donde aprendió a contar historias con ilustraciones. Sus libros han sido editados en muchos idiomas y países del mundo. Un hecho que le ha convertido en uno de los autores de álbu... Ver más sobre el autor

Reseñas

  • Amb aquest llibre podem convidar als petits lectors a abordar temes com la por a allò desconegut. Descobrir el que ens provoca por és una bona mesura per enfrontar-nos a tot allò que ens crea inseguretat. Alhora, el llibre també ens fa reflexionar sobre els enganys que es poden amagar al darrere de les aparences. “Però no tinguis por de dormir, ni a somiar. Perquè les aparences poden enganyar”.

    Blog d'Andana Editorial

Libros relacionados