Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El floc de neu

  (Escritor)

  Un conte atemporal sobre desitjos i esperes d'uns dels autors més guardonats i reeixits de moment, Benji Davies. Un nou clàssic de Nadal.

  El conte

  A la part alta d'un núvol es forma un petit floc de neu. Petit, esponjós, cristal·lí i blanc, dóna tombarelles i rebota dins del núvol. No obstant això, aviat comença a caure. Ell es resisteix al seu destí. Però el núvol li recorda que això és el que fan els flocs de neu ... «Ja trobaràs el teu camí», l'anima el núvol. I així comença un llarg viatge.

  Molt lluny d'allà, una nena anomenada Noelle comença a preparar el seu particular arbre de Nadal. Quan ja el té decorat, decideix deixar-lo a la finestra a l'espera que la neu el cobreixi. Quan va a dormir té la sensació que al seu arbre li falta alguna cosa important, però no sap què és. Quan Noelle es desperta, el món sembla diferent. Què haurà passat?

  Tant és on ens porti el vent, a final tots trobem un lloc

  Exquisidament narrat i bellament il·lustrat, aquest conte infantil de Benji Davies ens relata la història d'un floc de neu i una nena que anhelen i busquen el seu propi lloc especial al món.

  El floc de neu és un llibre il·lustrat i inoblidable, del multipremiat Benji Davies, creador de grans èxits imprescindibles de la literatura infantil.

  Temes que s’hi tracten

  • Els somnis
  • La persistència i el treball
  • El valor de les petites coses
  • L’empatia
  • El destí
  • La resiliència

  I molts més.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497811
  ISBN
  978-84-17497-81-1
  Páginas
  32
  Ancho
  23,5 cm
  Alto
  31,1 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  30-09-2020
  Edición en papel
  15,90 €

  Reseñas

  • «Les il·lustracions dolces i suaus utilitzen una paleta de blaus variada, esquitxada de rosa, groc i vermell per atraure els lectors a les fredes nits d'hivern de la "ciutat amagada entre els turons". El floc de neu i l'esperançada Noelle són igualment entranyables, i la seva resolució conjunta se sent correcta. L'esperança i la paciència es veuen recompensades en aquest acollidor conte de vacances»

   Kirkus (Traduït de l'anglès)

  Booktrailer

  Libros relacionados