Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  El floc de neu

  Un conte atemporal sobre desitjos i esperes d'uns dels autors més guardonats i reeixits de moment, Benji Davies. Un nou clàssic de Nadal.

  Tant és on ens porti el vent, a final tots trobem un lloc.

  A la part alta d'un núvol es forma un petit floc de neu. Petit, esponjós, cristal·lí i blanc, dóna tombarelles i rebota dins del núvol. No obstant això, aviat comença a caure. Ell es resisteix al seu destí. Però el núvol li recorda que això és el que fan els flocs de neu ... «Ja trobaràs el teu camí», l'anima el núvol. I així comença un llarg viatge.

  Molt lluny d'allà, una nena anomenada Noelle comença a preparar el seu particular arbre de Nadal. Quan ja el té decorat, decideix deixar-lo a la finestra a l'espera que la neu el cobreixi. Quan va a dormir té la sensació que al seu arbre li falta alguna cosa important, però no sap què és. Quan Noelle es desperta, el món sembla diferent. Què haurà passat?

  Exquisidament narrat i bellament il·lustrat, aquest conte infantil de Benji Davies ens relata la història d'un floc de neu i una nena que anhelen i busquen el seu propi lloc especial al món.

  El floc de neu és un llibre il·lustrat inoblidable del multipremiat Benji Davies, creador de grans èxits imprescindibles de la literatura infantil.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497811
  ISBN
  978-84-17497-81-1
  Páginas
  32
  Ancho
  23,5 cm
  Alto
  31,1 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  30-09-2020
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Benji Davies (Escritor)

  • Benji Davies
   Benji Davies es ilustrador, autor y director de animación. Sus libros  se pueden leer en más de treinta y cinco idiomas y se han vendido más de 6 millones de copias en todo el mundo.Benji estudió animación en la universidad donde aprendió a contar historias con ilustraciones. Sus... Ver más sobre el autor

  Booktrailer

  Libros relacionados