Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El destí d'en Fausto

  (Escritor)

  Aquest àlbum il·lustrat ens proposa una reflexió sobre l’ésser humà i la naturalesa. El llibre combina una poderosa prosa amb tècniques tradicionals de gravat litogràfic creades al prestigiós taller Idem de París.

  El destí d’en Fausto es basa en l’herència dels clàssics, però aplicant l’original estil d’aquest creador d’àlbums il·lustrats, un estil que la distingit com un dels autors de llibres infantils més venuts.

  Fins al moment, Oliver ha venut més de deu milions de còpies en tot el món i els seus llibres han estat traduïts a quaranta-cinc idiomes.

  Del seu llibre anterior, Estamos aquí, ja ha venut més d’1 milió de còpies en tot el món, i s’ha convertit en un èxit de ventes en molts països. 

  La història

  Una vegada hi havia un home que creia que ho posseïa tot. Aquest home es va disposar inspeccionar el món i a decidir el que era seu, i el que no. «Ets meva» va dir en Fausto a una flor, a una ovella, a una muntanya... Però com tot això no li bastava, va prendre un vaixell i es va fer a la mar.

  La prepotència i arrogància d'en Fausto, així com la seva creença que es pot posseir tot, li impedeixen entendre a la natura, la qual cosa, irremeiablement, l'abocarà a la seva destrucció.

  Ideal per a...

  • Treballar l’etapa de l’egocentrisme infantil: «meu», «jo», «a mi».
  • Parlar de la naturalesa i el respecte que li hem de tenir.
  • Presentar el concepte de «cobdícia» i crear un debat al seu voltant.

  Què és l’egocentrisme infantil?

  L’etapa que es dóna entre els dos i tres anys, i que implica que l’infant se senti el centre de tot el que l’envolta. Durant aquesta fase és quan els hi resulta més difícil compartir, gaire bé no experimenten l’empatia, porten a terme moltes rebequeries i sovint es mostren exigents amb els altres, esperant que sempre es compleixi el que desitgen en tot moment. 

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497606
  ISBN
  978-84-17497-60-6
  Páginas
  96
  Ancho
  17,8 cm
  Alto
  25 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  27-12-2019
  Edición en papel
  18,90 €

  Reseñas

  • «L'escriptor i artista visual no només ofereix una mirada lúcida sobre la societat consumista moderna, com ho va fer en altres llibres amb el medi ambient. També, alhora, mostra als nens un món gens babau; un món on no només hi caben les bones accions sinó també la destrucció, la maldat i la mort»

   Diego Jemio (Traduït del castellà - Vértice)

  • «Són molts els aspectes que ens agraden d'aquest llibre: el seu simbolisme, les paletes cromàtiques diferents per als dos escenaris de la història, i la capacitat de jugar amb els silencis i l'efectivitat de les pàgines gairebé en blanc»

   Las librerías recomiendan

  Booktrailer

  Libros relacionados