Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  El cor i la botella

  Hi havia una vegada una nena que tenia el cap ple de curiositat per totes les meravelles del món. Però, un dia es va produir un fet inesperat que la va fer sentir insegura, i va decidir que el millor que podia fer era guardar el seu cor en un lloc segur, a dins duna botella. Va passar el temps, i un bon dia va decidir que volia recuperar-lo. Podrà trobar la forma de recuperar de nou el seu cor?

  Un altre gran llibre dOliver Jeffers, bellament il·lustrat i amb un gran missatge. 

  Excel·lent per ajudar els nens a entendre la pèrdua dun ésser estimat.

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494267123
  ISBN
  978-84-942671-2-3
  Páginas
  32
  Ancho
  23,5 cm
  Alto
  23 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Tapa blanda
  13,90 €

  Sobre Oliver Jeffers (Escritor)

  • Oliver Jeffers
   Oliver Jeffers, artista, ilustrador y escritor, nació accidentalmente en Australia, pero se crió en Belfast (Irlanda del Norte). Estudió en una escuela de enseñanza secundaria especializada en arte digital (Hazelwood College) y se graduó en Comunicación Visual en la Universidad d... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • La recuperació de l’alegria i l’optimisme després d’un període de tristesa i de desordre emocional a conseqüència de la mort dels que ens estimem és representat per Oliver Jeffers mitjançant un dibuix caòtic i acolorit, format per multitud d’elements, que, a manera de la pintura abstracta simbolitzaria el procés de pensament dels infants, que és tot imaginació, interès, observació, experimentació i meravella. És a aquest punt on hem de tornar, de seguida que puguem. I llibres com El cor i la botella són una bona teràpia.

   Llibreria il·lustrada

  • Una obra tan subtil com reeixida, que s’afegeix a la cada cop més extensa llista de llibres infantils dedicats a l’educació dels sentiments, i que potser convé llegir a duo, entre un adult i un infant.

   Faristol

  Libros relacionados