El cor i la botella

Hi havia una vegada una nena que tenia el cap ple de curiositat per totes les meravelles del món. Però, un dia es va produir un fet inesperat que la va fer sentir insegura, i va decidir que el millor que podia fer era guardar el seu cor en un lloc segur, a dins duna botella. Va passar el temps, i un bon dia va decidir que volia recuperar-lo. Podrà trobar la forma de recuperar de nou el seu cor?

Un altre gran llibre dOliver Jeffers, bellament il·lustrat i amb un gran missatge. 

Excel·lent per ajudar els nens a entendre la pèrdua dun ésser estimat.

Escritor
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788494267123
ISBN
978-84-942671-2-3
Páginas
32
Ancho
23,5 cm
Alto
23 cm
Edición
1
Nivel de lectura
3-6
Tapa blanda
13,90 €

Sobre Oliver Jeffers (Escritor)

  • Oliver Jeffers
    Oliver Jeffers, artista, ilustrador y escritor, nació accidentalmente en Australia, pero se crió en Belfast (Irlanda del Norte). Estudió en una escuela de enseñanza secundaria especializada en arte digital (Hazelwood College) y se graduó en Comunicación Visual en la Universidad d... Ver más sobre el autor

Reseñas

  • Una obra tan subtil com reeixida, que s’afegeix a la cada cop més extensa llista de llibres infantils dedicats a l’educació dels sentiments, i que potser convé llegir a duo, entre un adult i un infant.

    Faristol

  • La recuperació de l’alegria i l’optimisme després d’un període de tristesa i de desordre emocional a conseqüència de la mort dels que ens estimem és representat per Oliver Jeffers mitjançant un dibuix caòtic i acolorit, format per multitud d’elements, que, a manera de la pintura abstracta simbolitzaria el procés de pensament dels infants, que és tot imaginació, interès, observació, experimentació i meravella. És a aquest punt on hem de tornar, de seguida que puguem. I llibres com El cor i la botella són una bona teràpia.

    Llibreria il·lustrada

Libros relacionados