Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  El colom s'ha de banyar

  (Escritor)

  El Colom és vostre aliat perfecte per convertir el moment del bany en un dels més divertits del dia

  Qui no ha tingut mai problemes amb els fills en el moment de la dutxa dels petits de la casa? L’hora del bany pot arribar a ser un moment complicat.... però, no patiu! Aquí arriba un colom per ajudar-vos. 

  Aquest llibre il·lustrat que us proposem serà el vostre aliat perfecte per convertir el moment del bany en un dels més divertits del dia. Com? Et preguntaràs. Hauràs de seguir llegint per descobrir-ho.

  La història

  El nostre protagonista és el rei de les excuses! Aquest és un talent natural que dominen a la perfecció els més menuts de la casa, que sempre tenen a punt arguments ben justificats per no fer allò que no volen. 

  En aquest cas, el colom necessita prendre un bany amb urgència; està tot brut de fang i fa pudor, però ell no ho veu d’aquesta manera i no està gens disposat a cedir. Aconseguirem convèncer el colom perquè es banyi?

  L’hora del bany

  L’hora del bany és un moment conflictiu en moltes famílies; a vegades ens fa mandra o tot just hem començat a construir la torre més alta del món a la nostra habitació i no volem deixar-la a mitges per fer una cosa tan “innecessària” com banyar-nos. A més a més, l’aigua pot generar pors o reaccions de rebuig en alguns infants.

  Aquest àlbum il·lustrat ens ajuda a enfrontar el moment del bany amb humor i diversió, ja que tant adults com infants no podran evitar esclafir a riure veient els entrebancs i les excuses, tan quotidianes, que ens dona el colom. La combinació entre il·lustració i bafarades tipus còmic fan que s’estableixi un autèntic diàleg entre els lectors i el protagonista. Seran els mateixos nens i nenes els que el convencin de l’important que és que es banyi! 

  Un bon llibre per llegir repetides vegades com a inici de la rutina diària de l’hora del bany.

  Més consells per convertir l'hora del bany en un moment divertit

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394562
  ISBN
  978-84-16394-56-2
  Páginas
  40
  Ancho
  22,5 cm
  Alto
  22,5 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  01-03-2017
  Edición en papel
  14,50 €

  Reseñas

  Libros relacionados