Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Dues monedes

  Guanyadora del I Premi València de Novel·la Gràfica

  Una història perfecta per ampliar horitzons i obrir bé la ment per deslliurar-se de prejudicis i descobrir la realitat de la cultura africana.

  El llibre

  Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb sa mare, que treballa en un projecte de construcció d’una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d’agricultors i pescadors al nord de la regió.

  Habituada a les comoditats i dinàmiques de l’anomenat primer món, a mesura que s’anirà aclimatant als ritmes i costums del lloc, anirà prenent consciència que la meitat del seu equipatge eren tòpics, prejudicis i desconeixement.

  Sobre el terreny, Mar descobrirà una cultura sensual i hospitalària, un paisatge de bellesa insòlita i una societat amb problemàtiques molt específiques, sotmesa a greus desajustos polítics, però també aliena a moltes de les nostres servituds quotidianes.

  L’autora

  Núria Tamarit és graduada en Belles Arts. Ha realitzat exposicions en llibreries de València i es cofundadora del fanzine Nimio (premi al millor fanzine al Saló del Còmic de Barcelona 2016). Amb Dues monedes fou guanyadora del I Premi València de Novel·la Gràfica. 

  Escritor
  Colección
  Andana Gràfica
  Número en la colección
  1
  Materia
  Libro/Cómic
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788417497255
  ISBN
  978-84-17497-25-5
  Páginas
  124
  Ancho
  21 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  27-02-2019
  Edición en papel
  18,90 €

  Reseñas

  • «A grans trets, la sinopsi de Dues monedes no sembla gaire diferent de la de les múltiples obres que il·lustren el previsible xoc entre viatgers de països amb cultures molt diferents. No obstant, Tamarit juga bé les cartes de què disposa per acabar oferint una obra molt interessant»

   Ferran Padilla (Traduït del castellà - 13 millones de naves)