Clàudia i l'esperit de la muntanya

,

Un accident inesperat ha allunyat Clàudia durant uns dies del seu paradís a la ciutat. El poble dels seus avis, enmig de la muntanya, és el lloc on haurà de passar unes setmanes sense videojocs ni cobertura d'Internet. 

«Quin avorriment!», pensa quan hi arriba. Però encara desconeix les aventures i intrigues que s'amaguen en aquell indret. Una nova colla de vertaders amics l'endinsaran en aquells boscos per descobrir els misteris de l'esperit de la muntanya. I tu, encara no el coneixes?

Un llibre per treballar els valors del Medi ambient. 

Escritor
Ilustrador
Colección
Valores
Materia
Narrativa infantil
Idioma
 • Català
EAN
9788493944520
ISBN
978-84-939445-2-0
Páginas
96
Ancho
14 cm
Alto
20 cm
Edición
1
Nivel de lectura
9-11
Tapa dura
9,50 €

Sobre Maria Josep Picó Garcés (Escritor)

 • Maria Josep Picó Garcés
  María José Picó  Garcés (Sagunto, Valencia, 1973) es escitora y periodista. Ha colaborado en varios medios de comunicación, como Televisión Valenciana, Ràdio Nou, El Temps o Mètode, la revista de divulgación científica de la Universidad de Valencia. El 2005 recibió el premio Naci... Ver más sobre el autor

Reseñas

 • Un regal perfecte perquè els més menuts de la casa aprenguen a valorar les bondats de la vida al camp, els productes de l’horta, els paisatges naturals i el cel net, ple d’estrelles.

  Acció Ecologista

 • Un bon regal per als nostres xiquets i nebots. Però una vegada llegit cal portar-los a la muntanya a buscar i descobrir, com va fer Clàudia, el veritable esperit de la muntanya.

  Bloc Pols d'estels

Booktrailer

Libros relacionados