Editorial de álbum ilustrado, libros infantiles y juveniles

  Clàudia i l'esperit de la muntanya

  ,

  Un accident inesperat ha allunyat Clàudia durant uns dies del seu paradís a la ciutat. El poble dels seus avis, enmig de la muntanya, és el lloc on haurà de passar unes setmanes sense videojocs ni cobertura d'Internet. 

  «Quin avorriment!», pensa quan hi arriba. Però encara desconeix les aventures i intrigues que s'amaguen en aquell indret. Una nova colla de vertaders amics l'endinsaran en aquells boscos per descobrir els misteris de l'esperit de la muntanya. I tu, encara no el coneixes?

  Un llibre per treballar els valors del Medi ambient. 

  Escritor
  Ilustrador
  Colección
  Valores
  Materia
  Narrativa infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788493944520
  ISBN
  978-84-939445-2-0
  Páginas
  96
  Ancho
  14 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  9-11

  Disponibilidad

  El libro no está disponible en este momento

  Sobre Maria Josep Picó Garcés (Escritor)

  • Maria Josep Picó Garcés
   María José Picó  Garcés (Sagunto, Valencia, 1973) es escitora y periodista. Ha colaborado en varios medios de comunicación, como Televisión Valenciana, Ràdio Nou, El Temps o Mètode, la revista de divulgación científica de la Universidad de Valencia. El 2005 recibió el premio Naci... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  • Un bon regal per als nostres xiquets i nebots. Però una vegada llegit cal portar-los a la muntanya a buscar i descobrir, com va fer Clàudia, el veritable esperit de la muntanya.

   Bloc Pols d'estels

  • Un regal perfecte perquè els més menuts de la casa aprenguen a valorar les bondats de la vida al camp, els productes de l’horta, els paisatges naturals i el cel net, ple d’estrelles.

   Acció Ecologista

  Booktrailer

  Libros relacionados