Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Bressolant

  Un llibre/CD amb les millors cançons de bressol

  (Escritor) , (Ilustrador) , (Ilustrador)

  La cançó de bressol és una de les primeres trobades que tenim amb la música i la paraula. El cant embolcalla als infants per ajudar-los a calmar-se, i sobretot, a adormir-se.

  Per què és important la cançó de Bressol?

  La cançó de bressol és el primer contacte que el nadó té amb la llengua materna. És obvi que la criatura no pot entendre encara la lletra de cap cançó ni de cap missatge lingüístic que li adreceu, però l’oïda del nadó en les darreres setmanes de gestació està suficientment desenvolupada com per reconèixer la veu materna. Potser aquest fet explica per què, d’una manera intuïtiva o no, cantem als xiquets i les xiquetes, i com, a través d’aquest cant, aconseguim el nostre propòsit de relaxar-los. (Saber més)

  Més que un conte

  Bressolant és un llibre i una proposta musical que s’arrela en la nostra tradició per fer brollar noves veus i melodies conegudes que ens evoquen tonades d’infància que tots portem ben endins. Aquesta obra, il·lustrada dolçament, ens transmet la tendresa de paraules que han passat de generació a generació, i esdevé una invitació a pares, mares i infants a mantenir viu el ritual quotidià de cantar per emprendre el viatge als somnis.

  A més...

  Inclou un CD amb 11 cançons de bressol de Mara Aranda, Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia, Miquel Gil i Pep Gimeno «Botifarra», Teresa Segarra, M. Amparo Hurtado, Cristina Blasco, Carraixet, Dani Miquel i Clara Andrés.

  Escritor
  Ilustrador
  Ilustrador
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394449
  ISBN
  978-84-16394-44-9
  Páginas
  40
  Ancho
  20 cm
  Alto
  20 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  0-2
  Fecha publicación
  01-11-2016

  Disponibilidad

  El libro no está disponible en este momento

  Reseñas

  • Els xiquets ara vénen amb el llibre-disc 'Bressolant' sota el braç

   Diari La Veu

  • Frechina ha indicat que l'edició del llibre-disc "persegueix revitalitzar les cançons de bressol per tal de salvaguardar-les", donada "la seua funcionalitat, el seu valor artístic de primer ordre i la seua idiosincràsia".

   Diari Ara

  • Per què és important la cançó de bressol?

   Blog Andana Editorial

  Booktrailer

  Libros relacionados