Au, bona nit!

,

Arriba la nit i Ós està esgotat. Lúnica cosa que desitja és dormir. Però el seu veí, Ànec, no vol el mateix. Ell està més despert que mai, i té moltes propostes per realitzar activitats diverses ... amb Ós.

Un llibre que encantarà llegir als petits en el moment danar a dormir ... i també als seus pares somnolents.

Benji Davies, autor de La balena i Lilla de lavi, i Jory John, suneixen per crear aquest divertit àlbum il·lustrat que farà que lhora de dormir sigui un moment molt especial. Aquest llibre aconsegueix portar-nos a aquest moment del dia en què estem molt esgotats i l?únic que volem és dormir. Però llavors apareix un «veí» ple denergia i amb insomni.

Un text ple de ritme i humor que fa que el lector sidentifiqui amb els personatges. Les il·lustracions de Benji Davies capten lenergia dÀnec i el cansament dÓs, i levolució de la història cap a un final molt divertit.

Els petits i els més grans de la casa es divertiran i sidentificaran molt amb aquest llibre que es convertirà en un dels imprescindibles a lhora de dormir.

«Un ós esgotat va camí del llit, però es troba amb les incursions del seu persistent amic lànec, que li plantejarà diferents obstacles en el camí cap al somni. Les encertades il·lustracions són fantàstiques i tendres, i es fusionen a la perfecció amb lhumor del text».- The New York Times

Escritor
Ilustrador
Colección
Álbumes Locomotora
Materia
Álbum ilustrado
Idioma
  • Català
EAN
9788416394296
ISBN
978-84-16394-29-6
Páginas
32
Ancho
23,5 cm
Alto
28 cm
Edición
1
Fecha publicación
01-11-2016
Edición en papel
14,90 € Añadir al carrito

Sobre Benji Davies (Ilustrador)

  • Benji Davies
    Benji Davies es ilustrador, autor y director de animación. Benji estudió animación en la universidad donde aprendió a contar historias con ilustraciones. Sus libros han sido editados en muchos idiomas y países del mundo. Un hecho que le ha convertido en uno de los autores de álbu... Ver más sobre el autor

Libros relacionados