Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Amics

  (Escritor)

  Un homenatge als bons amics, als millors amics i als nous amics

  Hi ha molts tipus d'amistat al llarg de la vida

  Quan ens fem adults tenim clar que hi ha molts tipus d'amistats, de diverses durades i intensitats, i en diferents moments de la vida. També sabem que cadascuna d'elles ens marcarà d'alguna manera. Però, quan som menuts, tal vegada, no ho tenim tan clar. 

  Què vol dir ser amics?

  L'amistat és molt més que jugar junts. És un pacte entre dues o més persones, un intercanvi de sentiments, energia, favors, una abraçada el pitjor dia de la nostra vida, o un somriure que ens alegra la resta de la setmana. L'amistat és tan important en la nostra vida... que mereix un àlbum il·lustrat preciós per celebrar la màgia de compartir la vida amb els nostres amics i amigues.

  Un conte per a celebrar l'amistat

  Un recorregut per la importància de tenir amics, els tipus d’amistats que coneixem al llarg de la nostra vida i què les fa tant importants. L’autora, amb aquest conte, ha volgut ensenyar-nos que hi ha moltes maneres de conèixer noves amistats i que el moment perfecte per fer-ho està sempre més a prop del que pensem.

  L’aprenentatge principal d’aquest conte és que ningú està sol, tots tenim amics, si aprenem a mirar bé. N’hi ha de tots tipus, i tots són igual d’importants i màgics. Amb aquest conte aprendrem què ens aporta l’amistat i què tenim nosaltres per aportar al món. 

  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado, <Genérica>
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788418762444
  ISBN
  978-84-18762-44-4
  Páginas
  40
  Ancho
  21,5 cm
  Alto
  28 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  3-6
  Fecha publicación
  20-11-2022
  Edición en papel
  15,90 €

  Sobre Daniela Sosa (Escritor)

  • Daniela Sosa
   Daniela Sosa es una ilustradora freelance nacida en Rumanía. Actualmente, reside en Cambridge, Reino Unido. Es graduada en Children's Books Illustrations MA course, un curso especializado en ilustraciones infantiles en la Escuela de Arte de Cambridge. Su especialidad son los libr... Ver más sobre el autor

  Reseñas

  Libros relacionados