Això va ser i fou

,

En Això va ser i fou... trobareu uns contes en vers meravellosos. Ocells, tortugues, ratetes, gats, dragonets, llops i altres animals singulars ens expliquen històries curioses il·lustrades fabulosament, que portaran el lector a mons fantàstics i engrescadors.
L'escriptora Empar de Lanuza i la il·lustradora Paulapé han treballat amb la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, per crear aquest llibre preciós en què relats, rimes i dibuixos aconsegueixen encomanar als lectors la imaginació, la il·lusió i la tendresa.

Escritor
Escritor
Colección
Vagó de versos
Materia
Poesia infantil
Idioma
  • Català
EAN
9788416394340
ISBN
978-84-16394-34-0
Páginas
72
Ancho
15 cm
Alto
20 cm
Edición
1
Nivel de lectura
7-8
Fecha publicación
01-12-2016
Número en la colección
11
Edición en papel
9,00 €

Reseñas

  • "Així doncs, això va ser i fou un ocellet, una tortuga, un teuladí, una gallina, una burreta, una gateta i, fins i tot, una donzella; tot un grapat de personatges mitjançant els quals, De Lanuza, explica històries versades, engrescadores i amables per a ser llegides, principalment, en veu alta"

    CulturPlaza - Clara Berenguer

  • "El resultat és un llibre elegant i bonic de fullejar, que casen la mar de bé el ritme del vers i de les imatges. I, per sobre de tot, és un llibre per llegir en veu alta, ple de diàlegs, onomatopeies, interpel·lacions als lectors, que són una delícia per als sentits. "

    Revista Faristol - Glòria Gorchs

Libros relacionados