Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Això era un alfabet

  Una història per a cada lletra

  (Escritor)

  ATENCIÓ! AQUEST NO ÉS UN ÀLBUM IL·LUSTRAT COM ELS ALTRES!

  «Si les paraules formen les històries i les lletres formen les paraules, aleshores les històries estan fetes de lletres. En aquest llibre trobaràs històries creades amb paraules PER A totes les lletres».

  Amb aquesta premissa, Oliver Jeffers ens convida a un autèntic viatge ple d’imaginació, humor i ironia! La diversió està assegurada! T’hi apuntes?

  Traspassar el llindar d’aquest llibre ens arrossega a la construcció de molts mons possibles a partir de les lletres de l’alfabet. Al llarg de 112 pàgines plenes de sorpreses, l’autor dedica una breu història a cada lletra; microcontes enginyosos, peculiars, curiosos i originals que es van entrellaçant entre ells per crear un univers on tot és possible.

  Molt més que un conjunt d’històries

  Portes de gelatina, inventors increïbles, un pop que viatja amb un mussol i, fins i tot, una Wattirafa. Tots ells formen part d’un llibre que és tot un homenatge a l’amor per la lectura.

  El gust per llegir es va desenvolupant en els humans des de la infantesa i està molt relacionat amb les ganes de descobrir i de crear. Fent servir l’espai de cada pàgina com un element més de la història, Oliver Jeffers realment ens proposa un joc. Combina el text amb meravelloses il·lustracions fetes amb aquarel·la i llapis i no para de fer-nos l’ullet perquè juguem i imaginem amb ell.

  Seràs capaç de descobrir les aparicions estel·lars d’alguns dels personatges més famosos del mateix autor? Trobaràs al pingüí de Perdut i trobat o l’ant Marcel de L’ant és meu?

  Aquest llibre ens ensenya que, a partir d’aquestes petites peces que anomenem lletres, podem construir, com si fossin peces de Lego, ciutats gegants, illes desertes o zepelins immensos.

  Només necessitem una mica d’imaginació!

  Una obra d’art per gaudir en família, mirar de dalt a baix i llegir i rellegir una vegada i una altra, que ens ajudarà, no només en l’aprenentatge de les lletres, sinó a potenciar la imaginació i l’amor per la lectura dels infants.

  Fes volar la teva imaginació

  Et proposem algunes activitats que podeu realitzar un cop llegit el llibre per potenciar la imaginació de petits i grans i passar-ho d’allò més bé:

  • Tria dues lletres de l’alfabet i imagina un nou conte on apareguin els protagonistes de les dues històries corresponents (Atenció! Alguns dels personatges surten en diferents contes!).
  • Llegeix les històries que corresponguin a les lletres del teu nom en ordre i després cada membre de la família haurà d’explicar un conte diferent inspirant-se en la primera lletra del seu nom (També podeu dibuixar els personatges que apareguin en aquestes històries!).
  • Tria quin conte t’ha agradat més de l’àlbum i imagina com continua la història. Què va passar després?
  • Investigueu quina paraula formarien les lletres que corresponguin a les històries preferides de tots els membres de la família.
  • Continua llegint i descobrint noves històries! Llegir és la millor manera de potenciar la teva imaginació i la dels infants!
  Escritor
  Colección
  Álbumes Ilustrados
  Materia
  Álbum ilustrado
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788416394074
  ISBN
  978-84-16394-07-4
  Páginas
  112
  Ancho
  22,5 cm
  Alto
  30,5 cm
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  7-8
  Edición en papel
  25,90 €

  Reseñas

  • «Oliver Jeffers fa una barreja d’elements visuals (com si fossin dibuixos animats) i contes senzills que obren camins inversemblants. Els temes que es poden trobar són els que preocupen a l’autor i que ja hem pogut seguir en altres dels seus àlbums il·lustrats: La solitud, l’amistat, la vida»

   Blog La invitació a la lectura

  Libros relacionados