Álbum ilustrado, cómic, libros infantiles y juveniles

  Adeu família

  (Escritor) , (Escritor)

  Un llibre per sobreviure a la convivència familiar

  Per què Adeu família?

  L’adolescència és una etapa molt important pel camí cap a l’edat adulta. És una franja d’edat molt rica, amb molts valors que permeten aprendre i desenvolupar-se com a persones. És també una època amb molts canvis, plena de desafiaments, on els adolescents descobriran límits i deures, però també és un moment amb molta dificultat pels adults del voltant.

  Aquest llibre és una eina magnífica que, amb la seva història, juntament amb l’epíleg, fomenta la convivència familiar entre joves i adults.

  La història

  Carlota ho té assumit: son pare i sa mare no l'entenen. Com s'atreveixen a envair la SEUA habitació, el SEU territori?

  De l'altra banda, Quim Porta i Margarida desconeixen què ha passat amb la preciositat de filla que tenien. Qui és aquella adolescent que deambula per la casa?

  La convivència familiar és un malson. Però, tot és a punt de canviar quan arriba el senyal que tots els pares i mares esperaven pacientment.

  Darrere la història

  Maria Jesús Bolta és llicenciada en Filologia Romànica i, actualment, treballa com a professora de Llengua i Literatura en un institut de secundària. Amb les seves obres ha guanyat ja 8 premis literaris. Julia Cejas estudià Art a la Universitat Politècnica de València i més tard al De Akademie voor Kunst a Holanda. El seu estil és molt directe, busca sempre l’expressió en els seus personatges, i ho aconsegueix d’allò més bé en aquesta novel·la.

  Escritor
  Escritor
  Colección
  Valores
  Materia
  Narrativa infantil
  Idioma
  • Català
  EAN
  9788494080272
  ISBN
  978-84-940802-7-2
  Edición
  1
  Nivel de lectura
  9-11
  Edición en papel
  9,00 €

  Reseñas

  • Totes les transicions són traumàtiques. L’adolescència, evidentment, també. El llibre de Maria Jesús Bolta, Adéu família, ho retrata perfectament, i amb les il·lustracions impagables de Julia Cejas. Bolta, amb una llarga trajectòria en el món de la literatura infantil i juvenil, entre premis i obres, conta aquesta vegada la història de Carlota, una adolescent incompresa, com tots els adolescents, i la de Quim i Margarida, uns pares que es pregunten què se n’ha fet, d’aquella xiqueta perfecta, com fan tots els pares quan als seus fills els passa l’inevitable: créixer. Una novel·la intergeneracional, entre fills, pares i iaios, que parla de la convivència possible.

   El País - Carles Fenollosa

  Booktrailer